Kuka olet?

Miikka, 21-vuotias. Olen suorittanut tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon eli olen datanomi.
Olen nykyään töissä Articolla, jossa päivitän asiakkaiden nettisivuja ja  toteutan tuotekuvauksia sekä videokuvauksia.

Miten päädyit Articoon?

Tein Tutolle videokuvauksia ja kuulin Articosta sitä kautta, sillä Tuto on yksi Articon asiakkaista.
Tutkin Articoa hieman etukäteen ja päätin hakea harjoittelupaikkaa, jonka onneksi sain.
Harjoittelu kesti 3 kk ja nyt olen ollut kuukauden verran työntekijänä.

Mitä taitoja sinulla oli Articolle tullessa ja mitä olet oppinut?

Tuton lisäksi olin tehnyt erilaisille tapahtumajärjestäjille kuten festareille nettisivujen ja kuvien muokkausta sekä videoiden kuvausta ja editointia.

Olen oppinut, että asiakkaat ovat erilaisia – on eroavaisuuksia alojen välillä ja jokaisella asiakkaalla on eri vaatimusaste. Joidenkin asiakkaiden kanssa yhteistyö on sujuvampaa kuin toisten 🙂

Muistiin on palautunut myös WordPressin käyttö, mutta on tullut myös uutta opeteltua, koska järjestelmä on muuttunut. Olen saanut myös lisää kokemusta still-valokuvaukseen, joka on aiemmin ollut harrastuspohjainen asia videokuvausten ohella.

Mitä haluaisit vielä oppia?

Valokuvausmaailmaa – erilaisia kuvaustekniikoita ja erityisesti tuotekuvausta. Videopuolella haluaisin kehittyä yrityskuvauksissa niin, että brändit saisivat arvoisensa videon.

Miksi video ja kuvat kiinnostavat Sinua?

Kuvatessa oma luovuus pääsee vapaaksi ja henkilökohtaisella näkemyksellä pystyy vaikuttamaan lopputulokseen. Kuvattaessa ei välttämättä ole oikeaa tai väärää, vaan erilaisia näkökulmia, sillä jokainen näkee kuvan eri tavalla. ’’Kauneus on katsojan silmässä’’.

Työmentaliteetti

Perinteinen kuvaaja-persoona – pyrin kuvillani tuomaan esille ehkä sen, mitä en niinkään verbaalisesti huutele. Olen ehkä enemmän tekijätyyppi.

Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?

Vuoden sisällä on jo tapahtunut niin paljon, että vielä ei ole mitään tarkkaa suunnitelmaa. Itseäni kiinnostaa tehdä töitä joko markkinointitoimistolla tai video-alalla.

Nopeat:
lempiruoka:
Pyttipannu
lempinettisivu
: Youtube
viimeisin ilonhetki: Pikkuveljen koulupäätöskuvien kuvausreissu