Kuka olet?

Melisa, 27-vuotias markkinointiviestinnän opiskelija. Olen työharjoittelussa Articolla, jossa suoritan markkinointiassistentin koulutuksen näyttötutkintona vuoden loppuun mennessä. Haluni kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi on vain kasvanut. Pyrin jatkuvasti oppimaan uusia asioita ja tekemään monipuolisesti töitä.

Miksi lähdit opiskelemaan kyseistä linjaa?

Markkinointi ja asiakaslähtöisyys ovat aina kiehtoneet minua. Hain Timalin markkinointiviestinnän linjalle jo äitiysloman aikana, koska koulutus oli hyvin joustavaa – oli etäpäiviä, joten ehdin myös olemaan perheeni kanssa paljon, mikä on minulle ensisijaisen tärkeää.

Mitä konkreettista olet tehnyt harjoittelun aikana?

Sisällöntuotantoa ja some-markkinointia, uutiskirjeiden ja lehdistötiedotteiden tekoa, pienempiä graafisia töitä ja olen ollut tuotekuvauksissa auttamassa somistuksessa.

Miten päädyit Articoon?

Luokkalaiseni olivat olleet Articolla tutustumassa ja kouluttajani ehdotti Articoa työharjoittelupaikaksi. Tutustuin yrityksen nettisivuihin ja some-kanaviin, ja haastattelun jälkeen tuli sellainen tunne, että tämä voisi olla kiva paikka. Articolla on ollut kivaa, koska työkaverit ovat mukavia ja saa tehdä sekä itse ehdottaa tekemistä.

Mitä olet oppinut?

Olen oppinut, että asiakaskunta on erilaista ja on hyvä tehdä tietty taustatyö asiakkaan alasta ennen kuin ryhtyy esimerkiksi tuottamaan sisältöä.  Olen myös oppinut uusia niksejä kuvankäsittelyohjelmissa.

Mitä haluat oppia loppuharjoittelun aikana?

Haluaisin oppia tekemään pienempiä graafisia töitä paremmin, päästä päivittämään nettisivuja ja seuraamaan analytiikkaa, osata lähettää materiaali painoon oikeassa muodossa, kirjoittamaan blogitekstejä ja tekemään toimeksiantoja myös englanniksi, joka on vahvuuteni. Käyn myös mielelläni asiakastapaamisissa ja tekisin haastattelujakin, jos tarve.

Mitä haluat tehdä tulevaisuudessa?

Näen itseni markkinointi tai mainostoimistossa tekemässä monipuolisesti alan töitä. Tärkeää tässä työssä on myös se, että pysyy ajan tasalla markkinoinnin muuttuvista kuvioista ja on itse aktiivinen somessa, jolloin verkostoituu. Uskon, että kun motivaatio ja tahto kehittyä on paikoillaan, löytyy aina uusia mahdollisuuksia.

Nopeat:
lempiruoka:
lammaspasta
lempinettisivu
: google, heh.
viimeisin ilonhetki: tänä aamuna kun jäi aikaa mukavasti leikkiä lasten kanssa ennen töihin menoa ?