Artico on yksi TUTO Hockeyn pääyhteistyökumppaneista ja olemmekin vastanneet TUTOn graafisesta ilmeestä jo viime kaudella – sopimuksemme jatkuu ainakin kaudelle 2017-2018 saakka. Yhteistyössä TUTOn kanssa Artico luotsaa sarjan verkostoitumis- ja koulutusaamiaisia kevään 2017 aikana.

Tavoitteena on tuottaa lisäarvoa jo TUTOn yritysverkostossa oleville yrityksille, sekä saada mukaan uusia tuttavuuksia. Paina siis seuraava info mieleesi ja laita päivät kalenteriin saman tien (erityisesti ystävänpäivä 14.2 jolloin Articolla itse on koulutusvuoro)!

Aamiaiset alkavat klo 7:45 herkullisen purtavan ja kahvin parissa. Itse ohjelma alkaa klo 8:00. Tilaisuuteen kuuluu lyhyt koulutushetki (n. 20min), jonka aihe ja kouluttaja vaihtelevat joka kerta – tämän jälkeen on aikaa verkostoitumiselle. Tapahtumat paketoidaan klo 9, joten koko aamupäivää et menetä! Tapahtumiin on Lyyti- ilmoittautuminen ja ensimmäisten kertojen osalta ilmoittautuminen on jo avattu. Kaikki aamiaistilaisuudet (poissulkien 20.5. TUTO-risteilyllä järjestettävä) ovat täysin ilmaisia ja niihin saa ehdottomasti tuoda mukanaan vieraita verkostoitumaan.

Kevään päivät ovat:
ke 11.1. klo 7.45-9.00
kouluttajina Printworks ja Medialiiga
– sijainti: Ravintola Mauno, Circus-kokoustila, ylin kerros, Electrocity
ILMOITTAUDU

ti 14.2. klo 7.45-9.00
kouluttajana Markkinointitoimisto Artico
– sijainti: Ravintola Mauno, Circus-kokoustila, ylin kerros, Electrocity
ILMOITTAUDU

to 9.3. klo 7.45-9.00
kouluttajana Finvoicer
– sijainti: Ravintola Mauno, Circus-kokoustila, ylin kerros, Electrocity
ILMOITTAUDU

ke 26.4. klo 7.45-9.00 
kouluttajana Leaf Areenan liikuntapalvelut
– sijainti: Leaf Areena (kokoonnumme aulassa)

la 20.5.
– sijainti: TUTO-risteily

 

Nähdään!